Hos Bakeren og Kokken tror vi at bestikk er mye mer enn bare kniver, gafler og skjeer som skal brukes til å skuffe inn mat i munnen med. For oss er bestikk noe personlig. En måte å uttrykke seg på og vise hvem man er. Akkurat som med klær, musikk eller kunst! Valget av bestikk skal derfor gjøres med andakt, og vi vil skape den aller beste forutsetningen som overhodet mulig for at du skal finne bestikket som er rett for akkurat deg.
Et fint bestikksett er noe som kan følge deg hele livet. Utseende er derfor viktig, men følelsen er kanskje
enda viktigere -et bra bestikk skal ligge godt i hånden og føles naturlig i møtet med maten på tallerkenen
og med litt ekstra omsorg, holder bestikket seg fint og blankt år etter år.
Vanligvis har grillbestikk skarpe taggete kniver som enkelt kan skjære igjennom kjøttbiter, grillede råvarer eller pizza. Det er ikke helt uvanlig at håndtakene på grillbestikk er laget av tre, men det handler mer om design enn funksjon.
Dessertbestikk er mindre enn vanlig middagsbestikk og kan også brukes til forretter eller som barnebestikk.
For å kunne knekke opp alle skall og nå inn til den beste delen, kreves det skikkelig bestikk. Skalldyrsknekker, østerskniver, krabbekniver og skalldyrsgafler forenkler skalldyrsfesten!