Visper

I denne kategorien finner du flere modeller og størrelser av forskjellige visper, slik at du enkelt kan blande alle ingrediensene dine. Du finner blant annet visper av tre, plast, silikon eller metall. Vi hos Bakeren og Kokken synes at en visp er et uunnværlig redskap på kjøkkenet! Som oftest bruker man en visp for å få porøse blandinger ved matlaging og baking.

Vi har blant annet flere modeller av den tradisjonelle spiralvispen. Vi har klassiske visper som ståltrådvisp eller nylonspiral. Vi tilbyr visper fra flere varemerker - blant annet KitchenAid, Fissler, Zwilling, Rösle og Fiskars. Vi har flere forskjellige varianter av den populære ballongvispen. Vi har en kjempefin ballongvisp av silikon. Denne er perfekt for deg som ikke vil ripe dine non-stick-belagte kasseroller og gryter.

Her finner du blant annet en ballongvisp med en trådball i midten. Denne gjør at du får mer luftbobler i røren din, og det uten anstrengelse. Med en slik ballongvisp får du lysere eggehviter og kremer. Hos oss finner du også en håndvisp og flatvisp.

Visper