Sukkerpasta ekstra hvit
Brukes når man vil lage flotte dekorasjoner uten smak. Inneholder ikke mandler. Mer "elastisk" enn marsipan. Oppbevares tett (gjerne doble plastposer) i romstemperatur, gjerne mørkt.
Inneholder: Sukker, Glykosesirup, Vegetabilsk olje, Vann, Glycerin (E422)emulgeringsmiddel: E471, eddiksyre (E260) Natrium (E262) Stabilisator (E413) Fargestoff (E153)Dragant (E413) Glutenfri, kan inneholde spor av nøtter.
Dekk kaken med et lag smørkrem eller lignende før kake-lokket legges på, ellers er det en risiko for at kaken kan begynne å "svette". Obs! Fløtekrem bør ikke komme i kontakt med sukkerpasta.
Sukkerpasta ekstra hvit
Brukes når man vil lage flotte dekorasjoner uten smak. Inneholder ikke mandler. Mer "elastisk" enn marsipan. Oppbevares tett (gjerne doble plastposer) i romstemperatur, gjerne mørkt.
Inneholder: Sukker, Glykosesirup, Vegetabilsk olje, Vann, Glycerin (E422)emulgeringsmiddel: E471, eddiksyre (E260) Natrium (E262) Stabilisator (E413) Fargestoff (E153)Dragant (E413) Glutenfri, kan inneholde spor av nøtter.
Dekk kaken med et lag smørkrem eller lignende før kake-lokket legges på, ellers er det en risiko for at kaken kan begynne å "svette". Obs! Fløtekrem bør ikke komme i kontakt med sukkerpasta.