Strøere

Passelig er et norsk uttrykk som knapt eksisterer i den øvrige verden. At passelig er best, er noe vi nordmenn ofte hører, og det er kanskje ikke alltid at det stemmer like bra. Når det kommer til mat og baking, ligger det allikevel noe i at passelig er best. For mye av en smak blir sjeldent bra. Smaksbalanse er i stedet det rette ordet. For å oppnå riktig smaksbalanse, trenger du riktig verktøy til å porsjonere ut riktig mengde med. Et slikt redskap er strøeren.

Sukkerstrøere, saltstrøere og kakaostrøere er alle perfekte når det gjelder å få ut passelig mengde med sukker, salt eller kakao. Strøere er praktiske uansett om det handler om å krydre maten mens den tilberedes, eller når den ligger ferdig opplagt på middagstallerkenen din. En strøer er også perfekt ved baking for å unngå klumper av mel, sukker eller kakao.

Vi har et herlig sortiment med strøere til baking og matlaging. Bakeren og Kokken har strøere av glass, aluminium og stål, til sukker, kakao og krydder. Finn din favoritt blant våre fargerike, søte eller klassiske strøere!

Strøere