Springformer

Alt på kjøkkenet kan ikke alltid være lett. Noen ganger kan det være utfordringene ved bakingen som gjør det morsomt. Det vil si hvis du kommer deg forbi de små hindrene. Selv om utfordringer trigger gleden og selvtilliten på kjøkkenet, så føles det fint å ha baketilbehør som man kan føle seg trygg med når det gjelder alle utfordringer. En utrolig kjedelig utfordring som kan knekke selv den tryggeste bakeren, er å løsne en kake fra en form. Det finnes ingenting som er like kjedelig som å falle rett foran mållinjen. Med springformer slipper du å falle foran mållinjen.

Springformen er en fantastisk smart oppfinnelse! Med en springform fjerner du hele kanten på bakeformen, og kaken kan du derfor umulig mislykkes med. Springformene har reddet mange fine kakers liv.

Hos Bakeren og Kokken har vi springformer som gjør at du kan bake gode og fine kaker. Vi har springformer med en god kvalitet, slik at du aldri mer skal mislykkes med en kake eller bløtkake igjen. Vi har springformer av metall og silikon fra kvalitetsvaremerker.

Springformer