Sleiver og Skjeer

Mange kjøkkenredskaper og baketilbehør kan ses som en forlengelse av armen. Noe som forenkler jobben på kjøkkenet og som gjør deg mer tilpasningsdyktig før du skal begi deg ut på forskjellige utfordringer. Det kan handle om lette utfordringer som å skrape ut deig fra skålen, eller dele opp en deig i mindre biter. Det kan også være vanskeligere oppgaver som krever avanserte baketilbehør. Noen helt nødvendige baketilbehør og forlengelse av armer, er sleiver, skjeer eller deigskraper.

Alle kjøkken trenger en samling med sleiver i forskjellige størrelser, som er tilpasset forskjellige bruksområder. Når en utfordring oppstår, så kan man alltid ha en sleiv eller skje i nærheten. Det øker tryggheten og gleden på kjøkkenet! Sleivene og skjeene fungerer også som en gledesspreder med sin åpenbare funksjon. I hvert fall om sleivene og skjeene er fine!

Vi hos Bakeren og Kokken har både fine og praktiske sleiver, skjeer og deigskraper med en høy kvalitet. Her finner du skjeer og sleiver for å blande og servere. Oppdag vårt herlige sortiment med skjeer og sleiver i forskjellige materialer og farger!

Sleiver og Skjeer