Porselensformer

Det var det svenske Ostindiske kompani i Gøteborg som på 1700-tallet begynte med importering av porselen til Sverige fra Orienten; Kina og India. Det kinesiske porselenet som da ble fraktet i flere år for å komme til Sverige - og av og til Norge, kan du fortsatt finne rundt omkring i de svenske og norske hjem. Nå trenger du ikke lengre vente i årevis for å få porselen på kjøkkenet ditt. Vi selger her hos Bakeren og Kokken blant annet porselensformer til alle slags formål på kjøkkenet.

Vi har porselensformer som passer utmerket både til matlaging og desserter. En porselensform som tåler store temperaturforskjeller, og som både er robust og motstandsdyktig, er en form som egner seg ekstra godt på kjøkkenet. Inviter for eksempel på en lekker sufflè eller en fristende crème brûlée i en av våre vakre porselensformer! Med porselensformer på kjøkkenet får man et stilrent og klassisk design som har gjort våre norske hjem til et bedre sted siden 1700-tallet.

Hos Bakeren og Kokken har vi samlet vakre, stilrene og klassiske porselensformer fra nøye utvalgte kvalitetsprodusenter som Pillivuyt. Til forskjell fra det svenske Ostindiske kompani på 1700-tallet, leverer vi porselensformene dine raskt, sikkert og trygt. Finn din favoritt blant våre fine porselensformer!

Porselensformer