Måle og Veie

I denne kategorien finner du alt som hjelper deg med å veie og måle. Det kan iblant være veldig viktig å ha eksakte mengder når du baker eller lager mat. Iblant handler det om perfeksjon, når det ikke er rom for å feile; ikke for mye, og heller ikke for lite. Hos Bakeren og Kokken finner du kjøkkenvekter, kjøkkenmål, målebegre, smørbokser og måleskjeer. Med andre ord, alt du trenger for å veie og måle.

Vi tilbyr blant annet et kjøkkenmål med en innebygd vekt. Denne smarte kannen veier fra 1 gram til 5 kilo. Svært god å ha, både ved baking og matlaging. Her finner du også flere produkter i retrodesign. En flott retrovekt, eller kanskje et retro målebeger?

Her finner du blant annet Aioimark Butterbox Smørboks. Denne populære smørboksen er perfekt når du raskt ønsker å måle matfett uten å søle. I tillegg er det en svært hygienisk måte å oppbevare smøret ditt på. I bunnen på boksen finnes det markører som tilsvarer 25 gram smør. Dette gjør det lett for deg å måle opp hvor mye smør du trenger.

Måle og Veie