Konfektformer og tilbehør

Vi hos Bakeren og Kokken elsker sjokolade! Vi elsker det faktisk så mye at vi ikke helt vet hvor vi skal begynne. Vi elsker alle deler av sjokoladen; hver eneste ingrediens. Vi elsker alle slags sjokolader, og vi kan ikke bestemme oss for hvilken sort vi elsker aller mest. En sort vi derimot vet at vi elsker ekstra mye, er konfekt.

Disse små, herlige konfektbitene som kan varieres i all uendelighet uten at man får nok. Få bakverk eller matretter kan måle seg med kreativiteten man opplever idet man begynner med fremstilling av konfekt. Smakskombinasjonene kan eksperimenteres med i evigheter. Det desidert morsomste med konfektbiter er at man ved hjelp av konfektformer og konfekttilbehør enkelt og greit kan lage sine egne himmelske konfektbiter.

Det er både enkelt og morsomt å lage sine egne konfektbiter. Bakeren og Kokken har sjokoladeformer av silikon som gjør at sjokoladen lett løsner fra formen. Vi har også sjokoladeverktøy som gjør det lettere å håndtere og tilberede sjokoladen. Vi har sjokoladekonfektformer i forskjellige former, størrelser og materialer fra pålitelige produsenter som gjør det til en ren fornøyelse å lage egne hjemmelagde konfektbiter.

Konfektformer og tilbehør