Kjevler

Kjevlen er bakerens beste venn. Det er antageligvis det aller viktigste redskapet når det handler om baking. Få kjøkkenredskaper eller baketilbehør er så forbundet med en baker, som det kjevlen er.

For at bakeren skal få lage et godt brød, en perfekt kake eller en fantastisk bolle, så kreves det at bakeren kan stole på sin kjevle. Deigen må ikke sette seg fast eller skape bråk for bakeren når han kjevler. Bakerens kjevle skal være smidig, lett og elegant når den danser over deigen. Aller helst skal bakerens kjevle også være fin, for å glede bakeren og alle i hans nærhet når de ser kjevlen. Bakeren vil også ha kjevler som brukes til spesielle bakverk, som for eksempel kruskjevler, paikjevler eller mønsterkjevler. Da er bakeren fornøyd.

Hos Bakeren og Kokken har vi et stort sortiment med kjevler. Klassiske trekjevler med eller uten håndtak. Silikonkjevler som er fantastiske slik at deigen ikke skal sette seg fast på kjevlens overflate. Paikjevler som lar deg kjevle i paiformen, eller langpannekjevlen som man kan bruke i en langpanne. Vi har også kruskjevler og mønsterkjevler.

Kjevler