Kakedekorering

At vi spiser med øynene, har du sikkert hørt mer enn en gang. Derimot er det ikke sikkert at du vet hvor mye det faktisk stemmer! Hvis du noen gang har spist Ahlgrens biler har du sikkert merket at de tre forskjellige fargene på bilene har forskjellig smak. Dette er derimot ikke tilfellet. Det er kun fargene på bilene som gjør at vi opplever en forskjell på smaken.

Siden synet vårt er såpass avgjørende når det handler om mat og bakverk, så er det utrolig viktig å presentere så fine bakverk og retter som overhodet mulig. Å dekorere bakverket sitt er både morsomt, kreativt, og forhøyer smaksopplevelsen. Det finnes mange forskjellige dekorasjonsverktøy som kan brukes til å dekorere bakverk. Sprøyteposer, tipper, forskjellige redskaper, former, utstikkere eller sukkerpasta, kan effektivt brukes for å dekorere bakverket sitt.

Hos Bakeren og Kokken finner du redskapene du trenger til å dekorere kaker, cupcakes, bløtkaker og andre bakverk. Sprøyteposer, spatler, utstikkere og mye mer. Alt for å gi deg forusetningen til å gjenskape bakverkene slik de ser ut i hodet ditt eller oppskriftsboken din.

Kakedekorering