Bolle- og Muffinsformer

Det er morsommere å bake når man kan presentere baksten sin i flotte former. Her finner du bolle- og muffinsformer i ulike farger, mønstre og størrelser.

Her hos Bakeren og Kokken er vi lei av vanlige muffins- og cupcakeformer. Vi tilbyr flotte former som ser fantastiske ut både på festen og barneselskapet. Det finnes former som passer alle; fine, klassiske mønstre, men også lekne mønstre og glade farger. Hos oss finner du også muffinsstekebrett til både store og små muffins. Vi har også cupcake- og muffinsserveringsstativ som er en svært dekorativ måte å servere på!

Når du baker dine cupcakes og muffins, så er det bare fantasien som setter grenser. Vi elsker å invitere gjestene våre på saftige sjokoladecupcakes med fargerik frosting og spennende strøssel. Det er alltid like koselig å invitere sine venner og sin familie på en sammenkomst med morsomme og gode cupcakes. Hos oss finner du blant annet muffinsformer fra House Doctor, Rice, Nicolas Vahè, IB Laursen, Tala, Lékué, Sveico og Miss Etoile.

Bolle- og Muffinsformer