Bagaren och Kocken ABBakeren og Kokkens Store Startpakke

Bakeren og Kokkens Store StartpakkeBakeren og Kokkens Store StartpakkeBakeren og Kokkens Store StartpakkeBakeren og Kokkens Store Startpakke
  • Bakeren og Kokkens Store Startpakke
  • Bakeren og Kokkens Store Startpakke
  • Bakeren og Kokkens Store Startpakke
  • Bakeren og Kokkens Store Startpakke
Dørslag med Fot i Rustfritt stål Tresleiv av Bjørk rettvinklet ende 28 cm Rosti Margrethe Bollesett med 2l+3l og lokk Hvit Målesett fem deler av plast Svart Jonas Potetskreller Klassisk Rustfritt stål
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Bakeren og Kokkens Store Startpakke

Vår store startpakke er perfekt for deg som vil ha riktig god kvalitet til god pris - raskt og smidig. Vi har grublet, vridd og vendt og funnet noen produkter som vi mener er de viktigste på kjøkkenet.

Scanpan Fusion 5 Sett med kasserolle, gryte og sauteuse 

Et meget praktisk sett med rustfrie kokekar. Kasserollen er utmerket for koking av mindre porsjoner pasta eller saus. Gryten er optimal for pasta, ris eller poteter og sauteusen er egentlig en stekepanne som skal brukes ved høye temperaturer for å raskt brune noe, men den kan også brukes for å lage saus eller annet i.

Global G-2538 knivsett med 3 kniver

Kvalitetssikre Global kan man alltid stole på. Deres kniver er både vakre og skarpe. I knivsettet inngår det en skrellekniv til småjobber, en santokukniv som er perfekt til grønnsaker og en fantastisk allsidig kokkekniv.

Jonas Potetskreller Klassisk Rustfritt Stål

En potetskreller er helt nødvendig på kjøkkenet. Jonas potetskreller har tjenestegjort i 40 land i over 60 år, noe som sier litt om kvaliteten!

Scanpan CTX Stekepannesett 28 cm + 20 cm

En belagt stekepanne er som regel enklere å bruke enn for eksempel karbonstålpanner. Med disse to pannene er det ikke behov for noen innskolingstid og de er forbausende enkle å rengjøre.

Fiskars Kitchen Smart Boksåpner 15 cm

Til mange oppgaver på kjøkkenet finnes det nesten alltid et redskap som klarer oppgaven uten at det egentlig er den hovedsaklige oppgaven. Men når det gjelder en boksåpner stemmer ikke dette riktig. For uten en riktig boksåpner blir det vanskelig å åpne en hermetikkboks og risikoen for at man skal skade seg er stor.

Fiskars Kitchen Smart Ostehøvel 21 cm

Fiskars Kitchen Smart er en serie solide men likevel rimelige kjøkkenredskaper som vi har valgt å satse litt ekstra på i våre startpakker.

Målesett fem deler i plast Svart

Iblant kan det være litt spennende å ikke følge en oppskrift til punkt og prikke, men for et lykket resultat er det ofte viktig å være nøyaktig. Derfor er det greit med et bra målesett.

Bakeren og Kokken Slikkepottsett med 3 stk Pastellblå

Vårt slikkepottsett kan brukes både til baking og matlaging. Dessuten er det alltid koselig med litt farge på kjøkkenet!

Tresleiv av Bjørk rettvinklet ende 28 cm

En hendig tresleiv, både ved bordet og komfyren. En fordel med redskap av tre er at de kan brukes i alle stekepanner og gryter uten å ødelegge overflaten.

Tregaffel Bjørk 40 cm

Akkurat som med tresleiven kan også denne brukes både i belagte stekepanner og rustfrie kokekar. Perfekt å bruke en gaffel til pasta!

Bakeren og Kokken Teakskjærebrett 38 x 30 x 3 cm

Naturmaterialer generelt og tre spesielt er mer trendy enn noensinne og dette robuste teakskjærebrettet oppfyller alle krav man bør ha på et skjærebrett.

AMT Gastroguss Gryteunderlag og Gryteklut

En utmerket 2 i 1 løsning fra det tyske kvalitetsmerket AMT Gastroguss.

Fiskars Kjøkkensaks Oransje

En kjøkkensaks kan brukes til alt fra å klippe urter til å åpne vanskelig plastemballasje. Kjøkkensaksen blant kjøkkensaksene kommer fra det finske merket Fiskars og er en riktig klassiker.

Spiralvisp Stål med Nylonhåndtak 25 cm

En skjønn visp til sausen, pannekakerøren eller bakingen.

Stekespade Hull Bambus Antrazitgrå

Bambus er et fantastisk og miljøvennlig alternativ til plast som er minst like holdbart. En stekespade må finnes på alle kjøkken. Kan benyttes i alle stekepanner og kokekar.

Dørslag med Fot i Rustfritt stål

Et solid dørslag med skikkelige håndtak som holder lenge.

Rosti Margrethe Bollesett med 2l + 3l samt lokk Svart

Klassiske boller som er uunnværlige både til bakingen og matlagingen. Også meget pene å servere i.

Fiskars Kitchen Smart Hvitløkpresse 20 cm

Jo da, man kan knuse og hakke hvitløk med en kniv, men for å være ærlig – det er jo godt å slippe hvitløklukt som nekter å forsvinne og avkuttede fingertupper når man skal hakke så små hvitløkbiter som mulig.

Pyrex Rektangulære Ildfaste Former Glass 2 deler

To ildfaste former som er perfekt å servere eller tilberede maten i. Smidig oppbevaring i hverandre. 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Se også

MER AV DET SAMME MERKE