Bakeren og Kokkens Lille Startpakke

Bakeren og Kokkens Lille StartpakkeBakeren og Kokkens Lille Startpakke
  • Bakeren og Kokkens Lille Startpakke
  • Bakeren og Kokkens Lille Startpakke
Global G-2 Kokkekniv 20 cm Tresleiv av Bjørk rettvinklet ende 28 cm Målesett fem deler av plast Svart Jonas Potetskreller Klassisk Rustfritt stål Tregaffel Bjørk 40 cm
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Bakeren og Kokkens Lille Startpakke

Vår lille startpakke er et utmerket valg for deg som ønsker en bra base av kjøkkenredskaper av høy kvalitet. Vi har grublet, vridd og vendt og funnet noen produkter som vi mener er de viktigste på kjøkkenet og som holder en god nok standard.

Zwilling Spirit Gryte 20 cm 4 L. RF

Tyske Zwilling står for kvalitet og har et heldekkende sortiment for kjøkkenet. Dessuten er de akkurat nå verdensledende innenfor gryter og kasseroller. Spirit er en allsidig modell som er utmerket til alt fra poteter til pasta.

Global G-2 Kokkekniv 20 cm

Uendelig populær kokkekniv fra kvalitetssikre Global. Det enkle men unike designet i kombinasjon med en utrolig skarphet har gjort G-2 til en av de mest klassiske kjøkkenknivene noensinne. En kokkekniv er et must på kjøkkenet og kan benyttes til de fleste oppgaver på skjærebrettet.

Jonas Potetskreller Klassisk Rustfritt Stål

En potetskreller er helt nødvendig på kjøkkenet. Jonas potetskreller har tjenestegjort i 40 land i over 60 år, noe som sier litt om kvaliteten!

Rösle Stekepanne Keramisk Belegg 24 cm

En høykvalitativ stekepanne med et belegg som gjør den holdbar, brukervennlig og enkel å rengjøre. Fungerer på alle varmekilder, også på induksjon.

Fiskars Kitchen Smart Boksåpner 15 cm

Til mange oppgaver på kjøkkenet finnes det nesten alltid et redskap som klarer oppgaven uten at det egentlig er den hovedsaklige oppgaven. Men når det gjelder en boksåpner stemmer ikke dette riktig. For uten en riktig boksåpner blir det vanskelig å åpne en hermetikkboks og risikoen for at man skal skade seg er stor.

Fiskars Kitchen Smart Ostehøvel 21 cm

Fiskars Kitchen Smart er en serie solide men likevel rimelige kjøkkenredskaper som vi har valgt å satse litt ekstra på i våre startpakker.

Målesett fem deler i plast Svart  

Iblant kan det være litt spennende å ikke følge en oppskrift til punkt og prikke, men for et lykket resultat er det ofte viktig å være nøyaktig. Derfor er det greit med et bra målesett.

Bakeren og Kokken Slikkepott Pastellblå

Våre slikkepotter kan brukes både ved bakingen og matlagingen. Dessuten er det alltid koselig med litt farge på kjøkkenet!

Tresleiv av Bjørk rettvinklet ende 28 cm

En hendig tresleiv, både ved bordet og komfyren. En fordel med redskap av tre er at de kan brukes i alle stekepanner og gryter uten å ødelegge overflaten.

Tregaffel Bjørk 40 cm

Akkurat som med tresleiven kan også denne brukes både i belagte stekepanner og rustfrie kokekar. Perfekt å bruke en gaffel til pasta!

Bakeren og Kokken Teakskjærebrett 38 x 30 x 3 cm

Naturmaterialer generelt og tre spesielt er mer trendy enn noensinne og dette robuste teakskjærebrettet oppfyller alle krav man bør ha på et skjærebrett.

AMT Gastroguss Gryteunderlag og Gryteklut

En utmerket 2 i 1 løsning fra det tyske kvalitetsmerket AMT Gastroguss.

Fiskars Kjøkkensaks Oransje

En kjøkkensaks kan brukes til alt fra å klippe urter til å åpne vanskelig plastemballasje. Kjøkkensaksen blant kjøkkensaksene kommer fra det finske merket Fiskars og er en riktig klassiker.

Spiralvisp Stål med Nylonhåndtak 25 cm

En skjønn visp til sausen, pannekakerøren eller bakingen.

Stekespade Hull Bambus Antrazitgrå

Bambus er et fantastisk og miljøvennlig alternativ til plast som er minst like holdbart. En stekespade må finnes på alle kjøkken. Kan benyttes i alle stekepanner og kokekar.

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Se også

MER AV DET SAMME MERKE