Alessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited Edition

Alessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited EditionAlessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited EditionAlessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited EditionAlessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited EditionAlessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited Edition
  • Alessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited Edition
  • Alessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited Edition
  • Alessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited Edition
  • Alessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited Edition
  • Alessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited Edition
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Alessi Sircus Ballerina Spilledåse Limited Edition

Ballerina er 1 av 5 limiterte gjenstander fra Alessi's nye fantastiske serie "Circus" formgitt av den nederlandske designeren Marcel Wanders. Serien er produsert i en limitert utgave på 999 stykker per produkt i hele verden, hvorav vi på Bakeren og Kokken har 1 av hver.

Ballerina er en lettfotet kvinnelig elefant med en forkjærlighet for balett. Hun danser med sin partner, en liten mus som er helt fortryllet av hennes talent, og snurrer rundt i en piruett på en gylden kule. To romantiske figurer som designeren Marcel Wanders har skapt for å gi liv til denne poetiske spilledåse. Inne i plattformen, som de to figurene opptrer på finnes mekanikken som produserer spilledåsens vakre melodi. Melodien som Wanders valgte å bruke er den kjente "Entry of the Gladiators" skrvet av Julius Fučík, som lenge har vært brukt for å starte sirkusshower over hele verden.

Historie

Etter å ha blitt oppdaget av en kjent koreograf under en opptreden på gaten ble Valentina, en etablert magedanser,  straks glad i de vakre bevegelsene og piruettene. Den lille musen hadde aldri før sett en ballerina med så stort potensiale og bestemte seg derfor for å bruke hele sin tid på å gjøre henne til en stjerne. To år senere opptrer de begge sammen med hverandre rundt omkring i verden, ikke bare som kollegaer men også som det mest enestående paret i verden. 

Ballerina er flott å samle på, skapt for en ekte kunst-connoisseur. Ballerinaen er oppbygd av 18 individuelle deler av høykvalitativt 18/10 rustfritt stål. Alle limiterte gjenstander i Marcel Wanders Cirkus-kolleksjon har håndpåsatte dekaler som siden er brent fast i ovn. Noen mindre variasjoner i farge eller dekalplassering - enten mellom en gjenstand og en annen, eller etter en tid, skal anses for å være innstøpte karakteristiske trekk som har oppstått under en kunstnerlig prosess og som gjør alle gjenstander unike.

Spilledåsen passer utmerket som en meget eksklusiv gave til alle, fra barn til konfirmanter og de nygifte.

Materiale: 18/10 Rustfritt Stål

Høyde: 16 cm

Lengde: 15,2 cm

Bredde: 10,4 cm

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE