Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Årets beste dag er her! Det vil vi selvfølgelig feire! Vi har alt du trenger for å poppe
popcorn, lage hjemmelaget iskrem og lage den perfekte 17. mai-middagen!

Champagnefrokost

Start dagen med luksuriøs champagnefrokost! Når man skal feire, kan man like gjerne gjøre det med stil! Serverer du frokost drikken i fine champagneglass setter du en gullkant på det hele.

Velg rett champagneglass

Kuppelen fremhever en spesifikk drikkevare og ikke en spesifikk drue. Champagneglasset passer utmerket til alle typer musserende vin. Den store kuppelen løfter aromaene og fremhever på den måten vinens brødtoner og friskhet. Den avsmalnende åpningen konsentrerer duftene til nesen og styrer dessuten drikkevaren til tungens fremre del, hvilket gjør at opplevelsen av sødme blir større. Vi tipser om Riedel Vinum Champagneglass!

Lag din egen iskrem!

Opplev mange muligheter med en ismaskin. Det kan virke som en morsom investering, men vil uten tvil bli en stor suksess når du merker de mange fordelene med maskinen. Hos Bakeren og Kokken finner du et bredt utvalg av alle de forskjellige modellene som finnes; uansett om du ønsker en med eller uten selvstendig kompressor.

Med en ismaskin har du alltid din favoritt-is i nærheten. Opplev alt fra kremet vaniljeis og myk sorbet til sunn nice-cream med veldig få ingredienser. Det kan være vanskelig å velge hvilken ismaskin man skal kjøpe, men med vår kjøpeguide kan du bli litt klokere på hva du skal tenke på.

Er det vanskelig å velge den riktige iskremmaskinen? Les mer om ulike modeller og varemerker og bli inspirert i vår kjøpsguide!

Nyt nystekte vafler og pannekaker!

For å få perfekte vafler, trengs et veldig godt vaffeljern. Et slikt jern kan brukes i lange tider med et godt resultat. Det fins både de klassiske runde hjerteformede jernene og jern for belgiske, firkantede vafler. Alt for at tradisjonen med vafler skal kunne leve videre i lang tid.

Vafler kan nytes til kaffen, eller som en søt dessert med ost og syltetøy. De er også aldeles utmerket å fortære som hovedrett med mer matnyttig tilbehør. Vaflenes allsidighet er kanskje også det som gjør at den går rett inn i hjertet på så mange.

Synes du det er vanskelig å velge rett vaffeljern? Les mer om ulike modeller og varemerker og bli inspirert i vår kjøpsguide!

Treffas ute

Pynt opp bordet med blomster og norske flagg og inviter dine nærmeste på noe godt.

Opplev fellesskapet og få til en koselig campfire-følelse med en bålpytt eller et bålfat i hagen. Du kan bruke den for å samle dine venner rundt bålet og steke pinnebrød og liknende eller bare sitte rundt varmen på de kaldere kveldene. Vil du ikke ha levende flammer, kan du varme selskapet med en terassevarmer istedet. Med en skikkelig bra terrassevarmer gjør du kveldene utendørs til noe helt ekstra. Dere kommer til å kunne sitte ute enda lengre under varme kvelder og kjøligere kvelder blir ikke lengre noe problem; sett bare på terrassevarmeren og nyt.

Semifreddo fylt med sommerbær

Det beste med en semifreddo er at man ikke trenger en iskremmaskin fordi en fryseboks holder. Semifreddo betyr halvfryst
på italiensk. Dette er en stor oppskrift som skal holde til mange personer eller i flere dager. Den største gleden er å sette fram
hele freddoen og si at man får spise så mye man vil. Er det barn rundt bordet, blir det nok jubling.

Du trenger

10 porsjoner

  • Ca 6 dl bringebær (ca 500 g), det går også bra med fryste
  • 3 dl melis
  • Saft og revet skall av 1 sitron
  • 6 eggehviter
  • 8 dl kremfløte
  • 2 sjokolademarengs fra et konditori
  • Ca 5 dl ferske bær, eller så mye du vil, som pynt

Sånn gjør du:

  1. Dekk en avlang brødform som rommer minst 1 1/2 liter med plastfolie. Plasten skal henge over kanten, som gjør det lettere når du skal ta ut freddoen. Det kan bli litt vanskelig alikevel, men la den stå i noen minutter så går det bra ettersom sommervarmen hjelper til.
  2. Kok bringebærene i en liten kasserolle med 1 dl melis, tilsett saften fra sitronen. La det småkoke i 5 minutter og sett det til siden og la det kjøle seg ned. Om du vil kan du sile bort bringebærkjernene. Det er ikke nødvendig, men gamlinger som meg kan kanskje finne på å klage.
  3. Visp eggehvitene myke, tilsett 2 dl melis og fortsett å vispe til det er hardt skum. Når du kan snu skålen oppned uten at eggehvitene faller ut, er det ferdig. Selvsagt skal dette vispes med en elvisp.
  4. Visp kremfløten ganske tykk, tykkere enn myk, men mykere enn smør.
  5. Bland forsiktig i eggehvitene i kremen sammen med det revne sitron skallet. Knus marengsen med hendene og vend inn ca 1/3 i røren.
  6. Ha i de kokte bærene som må være kalde når de helles i. Rør litt løst om sånn at bærene ikke blandes inn i hele røren. En marmoreffekt blir mye finere. Hell all røre i formen med plastfolie, dekk over med plast og la det stå i fryseren i minst 6 timer.
  7. Dra opp freddoen fra formen med hjelp av plastfolien når det er på tide å servere. Pynt med bær og dryss over resterende marengs. Den kan nytes med en gang og husk at alle kan spise så mye de vil.
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker